Meniu Închide

Solutie profesionala 100% naturala pentru curatarea si intretinerea mainilor, fara clatire, nu contine alcool, efect antimicrobian.

Steril 370ml

Steril este un produs cosmetic 100% natural care se incadreaza in ultimele Recomandari UE cu privire la punerea in piata a produselor cosmetice care au si actiune de igienizare. Actiunea nanoparticulelor de argint este recunoscuta si apreciata in randul comunitatii stiintifice la nivel mondial, in ultimii ani cercetarile si testele in domeniu avand un trend ascendent. Produsele Steril sunt inregistrate la nivelul UE in CPNP.

    Comparativ cu produsele cu aceeasi destinatie pe baza de alcool sau alti compusi chimici, Steril nu irita si nu usuca pielea, nu este toxic la inghitire sau contact cu ochii si nu afecteaza alimentele la contact. Faptul ca nu este toxic la inghitire sau contact cu ochii si nu afecteaza alimentele la contact sau migrare de pe maini, fac ca Steril sa devina produsul ideal pentru procesul de curatare si intretinere fara clatire a mainilor copiilor si persoanelor cu piele sensibila, ranita sau uscata, oferind si un efect antimicrobian. De asemenea, nu lasa urme, pete, si nici un strat gras si senzatie lipicioasa dupa utilizare.

 Produsul Steril trebuie privit ca pe o alternativa la servetelele umede, nu ca un dezinfectant. Pozitionat ca un produs eminamente cosmetic de curățare si întreținere a mainilor fără clătire, cu efect antimicrobian, ca alternativa la servetelele umede, produsul devine cu adevărat interesant pentru clientul final. Datorita proprietatilor, Steril se prezinta astfel ca un produs unic in Romania din categoria produselor cosmetice de ingrijire si igiena personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSuna acum!